P14 ja nuoremmat

P14 ja nuoremmat (2005 synt)

Parolan Visan Pojat-05 joukkue perustettiin vuonna 2010. Poikia on tällä hetkellä mukana 16, joista muutama poika on ollut mukana alusta asti. Lisäksi joukkueessa on kaksi toimihenkilöä. Joukkue on harjoitellut Parolan pallokentällä 2-3 kertaa viikossa ja osallistunut Tampereen piirin D12 ykkönen sarjaan. Kevätkauden hienojen pelien ansiosta nousimme syyskaudelle ylempään jatkosarjaan. Keväällä pelasimme myös HJS:n järjestämässä kevätturnauksessa ja elokuun alussa Hyvinkäällä kolme päiväisessä Pelimatkat-turnauksessa, jossa sijoituimme upeasti pronssille!

Talvella joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa lukion salissa, Prikaatilla ja Juteinikeskuksessa. Tänäkin talvena joukkue osallistuu Futsal-sarjaan, josta saatiin viime kaudelta hienoa kokemusta ja myös tuloksellisesti oltiin erittäin tyytyväisiä. Juteinikeskuksen ansiosta myös futsal kotipelit saadaan pelata hienoissa olosuhteissa!

Joukkueen tavoite on pelata vauhdikasta ja iloista jalkapalloa ja futsalia, sekä saada pojat pysymään hienon harrastuksen parissa mahdollisimman pitkään!
Joukkue on hitsautunut hyvin yhteen ja vuosien saatossa mukaan tulleet uudet pelaajat on otettu hienosti vastaan ja joukkueeseen on muodostunut hyvä yhteishenki!
Mukaan mahtuu vielä innokkaita futaajia ja toimihenkilöitä!

Tervetuloa seuraamaan 05-poikien jalkapallopelejä Pallokentälle ja futsalia Juteinikeskukseen!