Military Run

MilitaryRun 26.5.2018 Parolannummi, Hattula

Ilmoittautuminen:

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautua voi vielä paikan päällä ja paikkoja on jäljellä noin 200!

 

 

 

 

Info:

MilitaryRun tarjoaa korkeuseroja,vettä, mutaa, esteitä ja tietenkin armeijamiljöön juoksemiseen. Tule nauttimaan erilaisesta juoksutapahtumasta!

Reittikuvaus:

7 km on uusi ja toivottu matka meiltä. Sekin on vaativa seitsemän kilometrinen koska matkalta löytyy korkeuseroa, mutaa ja muutama este napakoittamassa matkantekoa. Tämä 7 kilometrin reitti on uusittu viime vuodesta ja sisältää nyt myös osan armeijan esteradasta.
14 km reitti on pitkälti sama kuin se joka on ollut meillä neljänä aiempana vuonna käytössä, mutta kaksi kilometria pidempi. Reitti on haastavan vaikea jota saattaa vielä keli hankaloittaa entisestään.

 

6-10 -vuotialle lapsille 2km rata

Huoltopisteet:

7 km reitillä on huoltopisteitä noin puolessa matkassa ja maalissa.
14 km reitillä on huoltopisteitä matkalla 3 ja maalissa.

Palvelut tapahtumapaikalla:

Lähtöpaikalla olemme armeijateeman mukaisesti leiriolosuhteissa. Paikalla on miehistöteltat, joissa onnistuu vaatteidenvaihto ja autonavaimet voi juoksun ajaksi jättää toimistoon säilytykseen. Bajamajoja löytyy niitä tarvitseville. Esisuihkun saa kisan jälkeen ja se on raikas. Varsinaiset suihkut on läheisellä koululla. Tänä vuonna on myös keittoruokailuun mahdollisuus kisan jälkeen, se löytyy myös samalta alueelta. Kahvio on myös paikalla.

Matkat ja sarjat:

7 km lähtö klo 12.00 35€

Kuntosarja M/N

14 km lähtö klo 12.00 45€

Kilpa M/N
Kunto M/N

Lapset 6-10 -vuotiaat 2km lähtö n. klo12.10 10€

Kisatoimisto:

Tapahtumapaikalla Parolannummentie 298 kohdalla klo 8.00 alkaen.

Osallistumisen peruutus/siirto:

Lääkärintodistuksella voi siirtää osallistumisoikeuden seuraavalle vuodelle tai palauttaa osallistumismaksun, mutta vasta kilpailun jälkeen. Muissa tapauksissa joutuu etsimään itselleen korvaajan jolle joko myy tai luovuttaa osallistumisoikeutensa. Juoksijan nimen muutoksesta on viimeistään ilmoittautuessa mainittava.

Rajoitettu osallistujamäärä:

400

Facebook:

https://www.facebook.com/MilitaryRunHattula
 

 Aikuisten jälki-ilmoittautuminen +5€