T18 ja nuoremmat

C-tytöt-1024x684

T18 ja nuoremmat tytöissä pelaa innokkaita tyttöjä 04, 03, 02 ja 01 ikäluokasta. Tänä vuonna pelasimme keväällä piirin liigaa ja nyt syksyllä ykköstä. Talvikaudeksi olemme ilmoittautuneet piirin futsal-sarjaan. Turnauksiin olemme osallistuneet muun muassa Iku-cupiin useamman kerran ja Tallink Football Tournamentiin kaksi kertaa. Lisäksi kävimme pääsiäisenä pelaamassa Barcelonassa Costa Daurada-cupissa.

Turnausmatkoilla tytöt ovat nähneet, miten muualla pelataan, nähneet muita kulttuureja, oppineet kantamaan vastuuta yhdessä, solmineet uusia ystävyyssuhteita, päässeet kohentamaan kielitaitoaan ja saaneet lisämotivaatiota harjoitteluun. Rahoituksen näihin turnausmatkoihin olemme keränneet osallistumalla erilaisiin talkoisiin. Tällä hetkellä keräämme rahoitusta ensi kesän Barcelona Girls Cupiin.

Harjoitteluolosuhteet ovat mitä parhaimmat. Harjoittelemme kesät talvet kolme kertaa viikossa. Pallokentän valaistus antaa mahdollisuuden harjoitella myös syksyn pimeyden tultua.

Joukkuehenkeä pidetään yllä yhteisiin tapahtumiin osallistumalla, esimerkiksi talkoot, joissa kerätään ”meille” eli joukkueelle rahoitus yhdessä. Lisäksi olemme muun muassa keilanneet yhdessä, järjestäneet viikonlopun Kisakalliossa sekä nyt syksyllä mökkeilemme päättäjäisten merkeissä.

Jos olet 14-18-vuotias tyttö, ja äskeinen kertomus jäi kutittamaan jalkapohjia, laita futiskengät jalkaan ja liity joukkoomme! Aina mahtuu lisää pelaajia mukaan!

Talven harkka-ajat:
Ma klo 17:30-19:00 Lukion uusi sali
To klo 19:00-20:00, Juteinikeskus, pariton viikko
La klo 13:30-15:00 Prikaatin halli
Tyttöjä on joukkueessa 15.

Yhteystiedot

Y-tunnus

0998361-3

Osoite

Kinnalantie 3 A2
13720 Parola
parvilogo