P10

P11-2019-e1566207854290

Syksyllä 2014 toimintansa käynnistänyt joukkueemme koostuu noin kahdestakymmenestä 2008-2009 syntyneestä pojasta. Takana on kolme kesää piirisarjaa, monia eri turnauksia, paljon treenikertoja ja harkkapelejä. Kuluneena kesänä osallistuimme kahdella joukkueella HJSn järjestämään kevätturnaukseen ja Hunajahulina-turnaukseen ja yhdellä joukkueella Puuhamaa-turnaukseen. Viimeisimmästä Hunajahulina-turnauksesta toinen joukkueistamme saavutti pronssimitalit häviten hopean vain yhden maalin maalierolla!

Alusta alkaen joukkueemme on treenannut säännöllisesti ympäri vuoden. Tavoitteena on, että viikossa on aina vähintään kolme jalkapalloon liittyvää tapahtumaa. Tapahtuma voi olla treeni, harkkapeli tai vaikka piirisarjan peli. Meidän joukkueessa lähes jokaisen pelaajan harrastuksiin kuuluu jalkapallon lisäksi muita lajeja: Salibandyä, jääkiekkoa, judoa, kitaransoittoa, yleisurheilua, … Meidän tärkeimpiä tavoitteita on tarjota jokaiselle mahdollisuus osallistua omana itsenään jalkapalloon. Jos joku haluaa osallistua kaikkeen kolmeen tapahtumaan, mahtavaa. Jos pääsee osallistumaan vain yhteen, niin silti jokainen on lämpimästi tervetullut.

Talvi vietetään Hattulan liikuntasaleissa ja kesä Parolan tekonurmikentällä. Talveen pyritään sisällyttämään aina harjoittelua myös tekonurmella, jolloin matka suuntautuu kohti Hämeenlinnaa. Olosuhteet Hattulassa ovat loistavat mahdollistaen pelaajille kohtuulliset kausimaksut. Ylipäätään olosuhteet harrastavalle lapselle ovat seudullamme upeat. Junnufutiksessa todella hyvää ja laadukasta työtä tekevä HJS on mahdollistanut meidänkin pelaajillemme mahdollisuuden pelaajapolkuun, jota kautta pelaaja voi edetä harrastuksessaan astetta ylemmälle tasolle.

Tulevan kauden suurimpia haasteita tulee olemaan siirtyminen pienemmän kentän 5 vastaan 5 pelistä isomman kentän 8 vastaan 8 peliin. Pelaajia tarvitaan peleihin aiempaa enemmän ja pelaajilta vaaditaan entistä enemmän. Tulevaa kautta ajatellen juuri nyt on oikea aika aloittaa futis. Pyrimme osallistumaan aktiivisesti lähiseudun turnauksiin ja luonnollisesti neljättä kesää peräkkäin piirisarjaan. Kesän 2018 turnaukset ja pelit odottavat, nappikset jalkaan ja hommiin.

Yhteystiedot

Y-tunnus

0998361-3

Osoite

Kinnalantie 3 A2
13720 Parola
parvilogo