P13

Parolan Visa-P13

(2007 ja 2009 synt)

Nykyisten valmentajien ja joukkueenjohtajan 07-joukkue on pelannut ja treenannut yhdessä keväästä 2016. Joukkueeseen on kuulunut noin 10 melko vakiintunutta pelaajaa, vahvistettuna parilla innokkaalla kesäpelaajalla.

Olemme harjoitelleet ja pelanneet keväästä pitkälle syksyyn pääosin 3 kertaa viikossa Parolan pallokentällä, jossa on nykyään loistavat valotkin syksyisin käytössä. Talvisin olemme treenanneet pari kertaa viikossa salissa tai Pullerin sisähallissa, johon pääsemme taas yhden välikauden jälkeen treenaamaan tulevana talvena tekonurmelle.
Tälläkin kaudella osallistuimme Tampereen Piirin ykköseen joka meni varsin hyvin. Tuloksena tiukkojen ja hyvien pelien jälkeen oli 13 voittoa ja 3 tappiota. Lisäksi pelasimme 5 Elenia liigan turnausta Pullerilla sekä Karnevaaliturnauksen. Apuja saimme osaan peleistä muista Visan joukkueista, kun omat pojat eivät aina riittäneet. Muutenkin olemme pitäneet paljon yhteisiä, pelejä ja treenejä 06 poikien kanssa ja jatkamme tätä yhteistyötä syksyllä, yhteisten treenien merkeissä.

Tämän kauden tavoitteena meillä on ollut mm. oppia ryhmittymään ja pelaamaan 8 vs 8 pelejä sekä lisäämään syöttelyn määrää ja välttämään paitsiot. Kauden edetessä onkin edistytty ja poikien peli on kehittynyt hienosti.
Joukuehenki meidän pienessä porukassa on todella hyvä. Kaikki on otettu hienosti mukaan, pelikaveria on tsempattu ja treeneissä sekä pelireissuilla on kaikilla ollut mukavaa.
Tästä on hyvä jatkaa joukkueella kohti tulevia kausia ja uusia haasteita.

Yhteystiedot

Y-tunnus

0998361-3

Osoite

Kinnalantie 3 A2
13720 Parola
parvilogo