P20

Parolan Visa-P20

(2001 synt ja nuoremmat)

” Voitettavissa ois” Esittelyssä ParVin P20!

Joukkue lähestulkoon herätettiin kuolleista kaksi vuotta sitten. Kaudelle 2015-2016 lähdettiin tasan kentällisellä pelaajia ja kausi mentiin läpi todellisella tekohengityksellä. Kauden lopussa poikien määrä oli kuitenkin tuplaantunut, mutta uusi ongelma oli valmentajan lopettaminen. Monen mutkan jälkeen remmiin hyppäsi huippukoutsi mukanaan muutama nuoremman ikäluokan edustaja, ja seuraavalle kaudelle lähdettiin uudella innolla. Uutta puhtia saatiin vielä lisää, kun toinenkin supervalmentaja liittyi porukkaan.

Kulunut kausi pelattiin Tampereen piirin P15-ykköstä ja hienosti päästiinkin viivan paremmalle puolelle! Kauden aikana käytiin pelailemassa Kokkola Cupissa, jonne moni haikailee jo uudestaankin, lieneekö sitten mieleen jäänyt upeat maisemat vai itse pelaaminen…=)

Ryhmäytymistä harjoiteltiin myös kauden alussa Kisiksen reissussa, jossa tavoitteena taisi kuitenkin olla täydellisen bottle flipin opettelu eikä jalkapallo. Saman kaltainen reissu on suunnitteilla myös alkavalle kaudelle.

Joukkueessa pelaa 00-04 syntyneitä nuorukaisia, tällä hetkellä yhteensä 22, ja uusiakin saa tulla, mielellään kuitenkin 02-01 syntyneitä =) Hyvällä fiiliksellä treenaillaan talven ajan sunnuntaisin Pullerilla ja torstaisin Juteinilla ja lisäksi viikkoon kuuluu ohjattu kuntosalitreeni tiistaisin. Kesällä treenejä pidetään 3-4 kertaa Parolan pallokentällä. Kentän valaistuksen ansiosta sisäkausi pystytään pitämään mahdollisimman lyhyenä, koska panostamme kuitenkin jalkapalloon emmekä ole mukana futsal-sarjassa.

Kauteen kuuluu lisäksi paljon muutakin kuin jalkapalloa ja porukalla on käyty mm. Hänkissä ja Flowparkissa, jossa yksi poika halusi välttämättä roikkua vähän suunniteltua pidempään =). Vuosittainen Fifa-turnaus pizzojen kera kuuluu myös kauteen. Kuulumisia voi seurailla Instagramissa @parvinbpojat, josta löytyy kaikki ajantasainen info.

Toimiva joukkue vaati yhteen hiileen puhaltavat pojat, toimarit ja vanhemmat, joten SUURKIITOS koko tiimille vielä tähän loppuun!

 

Yhteystiedot

Y-tunnus

0998361-3

Osoite

Kinnalantie 3 A2
13720 Parola
parvilogo