T15 ja nuoremmat

T13-2019-1-e1566207448814

T15 ja nuoremmat joukkue on perustettu vuonna 2011, seitsemän vuotta sitten. Joukkueessa on 13 pelaajaa, joukkueenjohtaja, valmentaja ja kaksi huoltajaa. Muutama tyttö on ollut joukkueessa mukana alkumetreiltä asti, tuoreimmat tytöt liittyneet joukkueeseen viime vuonna. Joukkue harjoittelee kesällä Parolan pallokentällä neljä kertaa viikossa ja talvella lukion uudessa salissa sekä Juteinikeskuksen liikuntasalissa kolme kertaa viikossa. Parolassa on hyvät mahdollisuudet harrastaa jalkapalloa ympäri vuoden!

Joukkue on osallistunut Tampereen piirin peleihin, ykkössarjassa. Pelit ovat menneet hienosti, neljästätoista pelistä on kaksitoista voittoa.

Tavoitteena on, että joukkueessa on hyvä henki, kaikilla on mukava tulla treeneihin ja peleissä jokainen tekee parhaansa. Joukkue on pitänyt kioskia kotipeleissä kauden aikana; vanhemmat ovat leiponeet , tuoneet kahvia, makkaraa, makeisia ym. kioskiin ja ovat olleet laittamassa sitä ja myymässä tuotteita. Näin on saatu joukkueelle vähän lisää rahaa ja ennen kaikkea yhdessä tekemisen meininkiä. Kiitos vanhemmille!

Etsimme uusia pelaajia joukkueeseen mukaan. Jos jalkapallon pelaaminen kiinnostaa ja olet syntynyt 05 tai myöhemmin niin tervetuloa!

 

Yhteystiedot

Y-tunnus

0998361-3

Osoite

Kinnalantie 3 A2
13720 Parola
parvilogo