Parolan Visa järjestää LAVIS-lavatanssijumpan ikäihmisille

Parolan Visa ry järjestää ikäihmisten lavatanssiryhmän lukuvuodelle 2020–2021!

LAVIS-lavatanssijumppa on hauskaa, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria.
Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha-cha ja samba. LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija.

Ohjaajana toimii kokenut lavis® -lisenssiohjaaja Kirsi Uusimäki / Kirpsukka Moves. ”Olen ohjannut viiden vuoden ajan Lavis® tunteja 16 tuntiakin per viikko, eli asiakkaita on rutkasti.”

Lavis-lavatanssijumpan tiedot:

  • Tunnit järjestetään perjantaisin klo 11.30–12.30 Hurttalan liikuntasalissa. Ensimmäinen tunti on perjantaina 4.9.2020.
  • Syyslukukausi: 4.9.-4.12.2020, (ei viikolla 42)
  • Kevätlukukausi: 15.1.-23.4.2021, (ei viikolla 9, ei pitkäperjantaina)
  • Hinta: 100 € (sis. 26 ohjattua tuntia, 3,85 €/kerta), maksetaan lukukausi kerrallaan (50 €/lukukausi)
  • Sitovat ilmoittautumiset 30.7.2020 mennessä. Kurssin toteutumiseen tarvitaan vähintään 15 osallistujaa. Ilmoittautuminen sähköpostilla: parvi.jojotytöt@gmail.com
  • Lisätiedot: Anne Riihilahti / 040-7231363

Hei, sinä futiksesta kiinnostunut 2008-2011 syntynyt tyttö!

Haluaisitko harrastaa jalkapalloa mukavassa seurassa? Lähde mukaan Parolan Visan iloiseen tyttöjoukkoon! Joukkue harjoittelee Parolan Pallokentällä maanantaisin klo 18.00-19.30 ja torstaisin klo 16.30-18.00. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä seuran valmennuspäällikkö Jyrki Rohamoon sunnuntaihin 7.6.2020 mennessä. Yhteydenotot: valmennuspaallikko@parolanvisa.fi

Parolan Visa ry:n sääntömääräinen vuosikokous 19.5.2020

Parolan Visa ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 19.5.2020 klo.18.00 entisen Parolan vapaa-aikatoimen vintillä, parolantie 53. Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen £6 määräämät asiat. Korona-tilanteen vuoksi ja osallistujien määrän selvittämiseksi, tarvitsemme tiedon osallistujista.Ilmottautumiset sähköpostilla:parvi.jojotytot@gmail.com

Toiminnanjohtaja Ville Karvinen on vuosilomalla 20.5.2020 saakka. Seuran asioissa ota yhteys valmennuspäällikkö Jyrki Rohamo, valmennuspaallikko@parolanvisa.fi, p 050-3095588 tai  Anne Riihilahti, parvi.jojotytot@gmail.com, p. 040-7231363

2.4.2020 Tue seuran toimintaa hankkimalla teepaita!

Kampanja päättyy 17.4.2020.


Paidan koko


TIEDOTE PAROLAN VISAN JOUKKUE- JA JÄSENMAKSUISTA!

Olympiakomitea ja palloliitto suosittelevat, että urheiluseurat eivät palauta joukkueiden kausimaksuja. Osa maksuista on yhdistyssääntöjen mukaisia jäsenmaksuja, osa kulujen kattamiseen tarkoitettuja toimintamaksuja. Tämän perusteena on se, että seuran toiminta jatkuu entisellään koronatilanteen mentyä ohi. Seuran kulut ovat samat pelataan sitten muutaman kuukausi tai koko kausi. Maksu pitää sisällään seuran toiminnan, sarjojen kilpailumaksut sekä varusteet (jotka on jo tilattu joukkueiden tekemän listan mukaisesti). Osa joukkueista on järjestänyt tai järjestämässä joukkueille myös maksullista vaihtoehtoista toimintaa. Osalla koko kausimaksu voi laskea joukkueen oman toiminnan ollessa tauolla. Mikäli pelaajat/vanhemmat maksavat kausimaksuja joukkueelle useammassa erässä, voivat joukkueiden toimihenkilöt itse ratkaista keräävätkö he joukkueen omaan toimintaan rahoitusta normaalitilanteen tapaan, vai keräävätkö he vain seuralle tarvittavan jäsenmaksun. Jäsenmaksu vuodelle 2020 määritellään seuran vuosikokouksessa, jota ei vielä ole pystytty pitämään.

Parolan Visan hallitus

29.3.2020 Hattula  

SEURA TIEDOTTAA:

Parolan Visan hallitus on päättänyt keskeyttää harjoittelu- ja kilpailutoiminnan palloliiton ohjeistuksen mukaan maaliskuun loppuun asti. Joukkueiden tulee noudattaa annettua ohjeistusta.  Seuraamme hallituksen, THL:n, STM:n ja palloliiton ohjeita. Päivitämme ohjeita tilanteen mukaan

28.1.2020 Futsal KKI SM-lopputurnaus

http://parolanvisa.fi/futsal-kki-sm-lopputurnaus/

3.1.2020 Palloliitto tiedottaa:

Tietoa seuroille säännöistä, määräyksistä, ilmoittautumista ja poikkeusluvista 2020:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/tietoa-seuroille-saannoista-maarayksista-ilmoittautumista-ja-poikkeusluvista-2020

https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Kilpailu_uusi/2020_saannot_maaraykset.pdf

https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Kilpailu_uusi/2020_ilmoittautuminen_maksut.pdf

https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Kilpailu_uusi/2020_edustusoikeusmaaraykset_poikkeukset.pdf

19.12.2019 Palloliitto tiedottaa:

Näin löydät Palloliiton palvelut, kun piirien sivut poistuvat 2.1.2020:
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/nain-loydat-palloliiton-palvelut-kun-piirien-sivut-poistuvat-212020

Muita Palloliiton tiedotteita:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/kauden-2020-pelipassit-ja-vakuutukset

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/kuinka-kasvattaa-seuran-harrastajamaaraa-nostetta-toimintaan

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/palloliiton-henkilosto-2020

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/simo-syrjavaara-futsal-cup-2020-ilmoittautuminen-kaynnissa

28.11.2019 SPL Tampere palkitsi vuoden 2019 parhaitaan 

Oikeudet: Jari Runsas Hybridiviestintä Effet Oy

Oikeudet: Jari Runsas Hybridiviestintä Effet Oy

Parolan Visan valmennuspaallikkö Jyrki Rohamo palkittiin Veikon Maljalla Tampereen piirin jalkapallokauden parhaiden palkitsemistilaisuudessa, joka pidettiin Sokos Hotel Ilveksessä ennen piirin syyskokousta torstaina 28.11.2019.

”Veikon malja” – kiertopalkinnon on lahjoittanut Tampereen Palloilijat ry Veikko Lieslehdon 80-vuotispäivän kunniaksi vuonna 2010. Kiertopalkinnolla halutaan kunnioittaa Veikko Lieslehdon mittavaa uraa ja ainutlaatuista työtä jalkapalloilun hyväksi. Kiertopalkinto luovutetaan Suomen Palloliiton Tampereen piirille merkittävää nuorisovalmennusta tekevän henkilön palkitsemiseksi vuosittain piirin syyskokouksessa. Palkinnon on kerran aiemmin myönnetty Kanta-Hämeen alueelle vuonna 2015 Ari Seppälälle.

ParVi onnittelee valmennuspäällikköään palkinnosta ja ennen kaikkea sen myöntämiseksi tehdystä pitkäaikaisesta vuonna 1995 alkaneesta valmennustyöstään eri Kanta-Hämeen seuroissa.

Aiemmin palkitut:
2010 Jari Visala TPV
2011 Esko Ojala UrPS
2012 Risto Valkeala Ilves
2013 Petri Mäkinen LeKi-futis
2014 Jouko Metsävirta TKT
2015 Ari Seppälä HJS
2016 Matti Holmala Apassit
2017 Rami Rosenberg NoPS
2018 Outi Moilanen PP70
2019 Jyrki Rohamo ParVi

22.11.2019 Parolan Visa on saanut Olympiakomitean tähtiseurojen kannustuspalkinnon 2019.

Kannustamisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta
harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota
suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään.

@Olympiakomitea @GasumOy @aluejärjestö ja
#tähtiseura #parolanvisa #Hattula #Parola

Tommi Lindroos ja Janne Oksanen

Tommi Lindroos ja Janne Oksanen

 

15.11.2019 Valmennuspäällikkö päivitti osaamisensa UEFA B- lisenssiksi

Seuramme valmennuspäällikkö Jyrki”Jykä” Rohamo päivitti täydennyskoulutuksien kautta kansallisen B-valmentaja lisenssin kansainväliseksi UEFA B lisenssiksi.

Jykällä oli (kansallinen) valmentajan B-koulutus suoritettuna jo ennen työskentelyn aloittamista Parolan Visassa. Valmentajakoulutuksen ollessa Palloliitossa nyt uudistusten kohteena, niin myös Jykä päätti päivittää tietojaan/taitojaan ja näkemystään valmennuksen saralla. Päivitykseen sisältyi eri kursseja, valmentajatapaamisia ja mm. piirin järjestämiä valmentajien koulutusmatkoja.

UEFA B koulutuksesta lyhyesti;

UEFA B– lisenssi on Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n valmentajalisenssi.
UEFA B-koulutus korvaa entiset koulutusosiot. Koulutusrakenne ja sisältö on rakennettu neljän lähijakson ja niitä yhdistävien etäjaksojen kokonaisuudeksi.

Sisällössä on huomioitu yksilöllisen valmennusfilosofian ja kokonaisvaltaisen valmennuksen lisäksi fyysisen harjoittelun integrointi ja henkisen valmennuksen näkökulma.

UEFA B-koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään UEFA B-lisenssi.

UEFA B– ja A- ja PRO koulutuksiin on määritelty osaamistavoitteet, jotka valmentajan tulee hallita koulutuksen päätteeksi. Lisenssi on voimassa kolme vuotta ja vaatii tietyn määrän täydennyskoulutusta, jotta se voidaan myöntää uudelleen. Myös tämän koulutuksen sisältö tullee vielä uusiutumaan vielä vuoden 2020 aikana.

Tämän myötä Jykä kannustaa ja opastaa myös muita seuran valmentajia osallistumaan koulutukseen ja alueellisiin eri teemoilla ”räätälöityihin” kursseihin. Tarvittaessa haetaan yhdessä liiton ja alueen seurojen kurssitarjottimilta oikeat kurssit meidän valmentajien tarpeeseen.

Valmentaja koulutukseen voit tutustua liiton sivuilla ja allaolevasta kuvasta.

https://www.palloliitto.fi/valmentajan-polut

https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-valmentajille/palloliiton-valmennuslinja

30.10.2019 Esa Peltola nimetty Parolan Visan Hall of Fameen

Esa Peltola valittiin Parolan Visan Hall of Fameen ensimmäisenä. Esa on toiminut 40 vuoden ajan seuran toiminnassa monessa eri tehtävässä.

19.9.2019 Käy tutustumassa Futisvanhemman starttiin

Osoitteessa: https://futisstartti.fi/

”Futisvanhemman startti sisältää videoita, podcastin ja kymmenen monivalintakysymystä, joiden vastausvaihtoehdoista voit valita useamman kuin yhden kohdan vastaukseksi. Kysymysten avulla saat arvokasta informaatiota jalkapallosta ja sen seuratoiminnasta, pelipasseista ja vakuutuksista, varusteista, liikuntamääristä sekä tietoa lapsen käyttäytymisestä tai apua miten voit tukea lastasi harrastuksessa. Voit samalla myös pohtia omaa futisvanhemmuuttasi sekä mahdollista rooliasi seura- tai joukkuetoiminnassa.

Futisvanhemman startin suorittaminen kestää noin 25 minuuttia.”

16.9.2019 Parolan Visan fanikauppa on avattu!

Osoitteessa https://parvi.urheilutekstiilit.fi

12.8.2019 Ohjaustoimintaa syksylle 2019

Lapsille: https://parolanvisa.fi/ohjaustoiminta/lapset/

Aikuisille: https://parolanvisa.fi/ohjaustoiminta/aikuiset/

7.6.2019 Visan Hupparikampanja

Kampanja alkaa 8.6.2019 ja loppuu 30.6. Huppari maksaa 39,00€

Linkki alla:

http://parolanvisa.fi/fanituotteet/

 

4.6.2019 Kannusta Mua Hämeenmaa kampanja

Parolan Visa osallistui kannusta mua Hämeenmaa kamppanjaan ja sai tukea toimintaansa tänä vuonna. Parolan Visa kiittää Hämeenmaata ja kaikkia seuraa äänestäneitä!

22.5.2019 Parolan Visan järjestämä Military Run 15.6.2019

Linkki tapahtuman sivuille: https://militaryrun.fi/

8.5.2019 Palloliiton opas futisvanhemman selviytymiseen

Linkki alla:

https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/futisvanhemman_selviytymisopas_2019.pdf

30.4.2019 Parolan Visa futsalin KKI-55 Suomen mestariksi

Parolan Visa futsalin KKI-55 Suomen mestariksi

30.4.2019 Parolan Visa Instagramissa

Parolan Visan Instagram-tilin löydät osoitteesta: https://www.instagram.com/parolanvisa/

12.4.2019 Ohjaustoimintaa kesälle

Kesän Sählykerho maanantaisin Niko Kapasen kentällä
20.5.-24.6 ja 5.8.-26.8.
klo:16.30-17.15 8-10 vuotiaat
17.15-18.00 7 vuotta+nuoremmat
Hinta:60€ 10 kertaa (sis. vakuutuksen, paikan ja ohjauksen)
10 osallistujaa per ryhmä vaaditaan toteutumiseen.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset 17.5 mennessä:
Aleksi.Pulli@ParolanVisa.fi

http://parolanvisa.fi/ohjaustoiminta/lapset/kesatoimintaa/


Järjestetään Hattulan koulujen pihoille/saleissa riippuen lajista
Lajikokeilukerho 4.6.-27.6 ja 6.8.-29.8. alkaen tiistaisin ja torstaisin.
4.6.-27.6
Ti&To
Klo:10.00-11.00 10-8-vuotiaat
Klo:11.00-12.00 7 vuotta+nuoremmat

6.8.-29.8
Ti&To
Klo:16.30-17.30 10-8v
Klo:17.30-18.30 7v+nuoremmat
Hinta: 85€ 16 kertaa (sis. vakuutuksen, paikan ja ohjauksen)
10 osallistujaa per ryhmä vaaditaan toteutumiseen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 17.5 mennessä:
Aleksi.Pulli@ParolanVisa.fi

http://parolanvisa.fi/ohjaustoiminta/lapset/kesatoimintaa/

5.4.2019 Visan joukkueille omat Facebook-sivut

Kaikille Visan joukkueille on tehty oma Facebook-sivu. Emoseura sitten jakaa näitä joukkueiden päivityksiä omilla sivuillaan.

”Tällaista ei monessakaan seurassa ole, joten tehdään me tästä huikee juttu mitä muut seurat tulee kopiomaan” Kommentoi toiminnanjohtaja Ville Karvinen.

Linkit joukkueiden FB-sivuille:

Edustus

Edustus Futsal

Naiset

P17

P14

P12

P11

P10

P8

T10

T13

T18

22.3.2019 Vuosikokous

Parolan Visa ry järjestää vuosikokouksen Hattulan kirjaston kahviossa 11.4.2019 klo.18.00 alkaen. Kaikki jäsenet ovat kokoukseen tervetulleita.

22.3.2019 PATO-PARVI-päivä

PATO-PARVI päivä lauantaina 13.4 kello 9.30 alkaen Tervakosken tekonurmi
(Lähdekorventie Tervakoski) Paikalla on koko päivän palveleva buffetti.

Yli joukkuerajojen täydennetään peleittäin mikäli joukkueissa on pelaaja vajausta. Esim. P17 pelaajia miehiin, vanhimpia tyttöjä tarvittaessa naisiin jne. Olkaa siis ajoissa paikalla.
Ilmoitelkaa myös mahdollisista pelaajatarpeista, niin suunnitellaan tätä jo etukäteen.

Huomioikaa, että Pato käyttää joukkueen perässä olevaa vuotta siten,
että se on syntymävuosi ei ikä.

KENTTÄ 1 klo 09.30(1*30min)PatoP11 –ParViP11-13 (nuor pojat/Koivisto)
KENTTÄ 2 klo 09.30(1*30min)PatoT10 –ParViT10 (nuor tytöt / Lähdekorvet)

KENTTÄ 1 klo 10.15(1*30min)PatoP07 –ParViP07 (P12 nuor / Uotila)
KENTTÄ 2 klo 10.15(1*30min)PatoPT12 –ParViPT11-13 (sekajoukkue kaikkein nuor Koivisto/Lähdekorvet)

KENTTÄ 1 klo 11.00(1*30min)PatoP08 –ParViP08 (P11 nuor / Tolonen)
KENTTÄ 2 klo 11.00(1*30min)PatoT0608 –ParViT06 (T13 / Äijänaho)

KOKO KENTTÄ

klo 11.45(2*30min)PatoP05 –ParViP05 (P14 / Sipponen)

klo 13.00(2*30min)PatoT0305 –ParViT03 (T18 / Riihilahti)

klo 14.15(2*30min)PatoN–ParViN (7v7) tarvittaessa T18

klo 15.30(2*30min)PatoM2 -ParViM miehet + / P17

 

11.3.2019 ParVi kolmanneksi Tampereen Kakkosessa

Parolan Visan miesten futsaljoukkue päätti lauantaina Kakkosen sarjakautensa murskaamalla Comeback Futsalin Tampereen Kaupissa pelatussa ottelussa. Seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa päättyneen ottelun loppulukemat kirjattiin vieraille tylyin 3-18 (2-10) lukemin.

Ottelu sujui alusta alkaen Visan komennossa ja vieraat iskivät maaleja tasaiseen tahtiin, joka sai muutaman kotijoukkueen kokeneemman pelaajan hermostumaan. Ottelun rikkonaisuudesta kertoo osaltaan se, että molempien joukkueiden virhesarake näytti täyttä viittä rikettä ennen kuin avauspuoliaikaa oli ehditty pelaamaan 10 minuuttia. Joten ei ollut ihme, että molemmat joukkueet pääsivät 10 metrin rangaistuspisteelle 1. puoliajan aikana. Syitä Comeback FS:n harvinaisen holtittomiin suorituksiin voi vaan arvailla, mutta ParVin onneksi pelaajat selvisivät ehjin nahoin lauantai-illan ottelusta. Ensi kaudella joukkueet eivät enää kohtaa, sillä Comeback FS hakee pelihuumoriaan takaisin Tampereen Kolmosesta.

Joukkue onnistui läpi ottelun laajalla rintamalla, mutta etenkin taiturimaisen Kalle Aaltosen (1+2) kauden avausottelu sekä pöljää päivää viettäneen Perttu Lahtisen (3+0) hattutemppu olivat illan positiivisimpia ilonaiheita. Myös selvistä loppulukemista huolimatta maalissa pelannut Elmeri Kallio pääsi esittämään useamman loistotorjunnan ParVin hyökkäysinnon ollessa hieman liian suuri.

ParVi sijoittui avauskaudellaan Tampereen piirin Kakkosessa hienosti kolmanneksi, joten kaiken kaikkiaan joukkueen kausi oli varsin onnistunut. ParVi oli sarjan tehokkain joukkue tehden peräti 138 maalia ja jokainen Visan 20 kenttäpelaajasta sai merkinnän maalintekijätilastoihin. Kakkosen pistepörssin top 10-sijoille joukkueesta sijoittuivat vuonna 1990 syntyneet Ville Kalervo (24+10) ja Jere Suomalainen (15+15).

Parolan Visan miesten futsaljoukkue kiittää taustajoukkojaan ja kannattajiaan menneestä kaudesta!

6.3.2019 Prinsessa ja Batmanfutis alkaa taas!

Prinsessa- ja Batmanfutis alkaa sunnuntaina 5.5.2019 Parolan Pallokentällä, joka sijaitsee Juteinikeskuksen vieressä. Ensimmäiset 7 kertaa pidetään 5.5.–16.6. Kesätauolta palataan 4.8. Siitä eteenpäin pidetään loput 6 kertaa.

Batmanit klo:11.30-12.30

Prinsessat klo:12.30-13.30

Hinta: 85€

Ilmoittautuminen: http://parolanvisa.fi/ohjaustoiminta/

Lisätiedot: Aleksi Pulli

Puh: 050-3252778

aleksi.pulli(at)parolanvisa.fi

29.11.2018 Military Runin uudet nettisivut on avattu

Osoitteessa: https://militaryrun.fi/

28.11.2018 Parolan Visalle on myönnetty Tähtiseura-status

Lisätietoja alla olevasta linkistä

https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/

26.11.2018 Parolan Visan Edustus etsii pelaajia

Kiinnostaisiko futis muutaman kerran viikossa?

Sekä miesten ala-divari tason pelaaminen?

Parolan Visan miesten edustus etsii nyt pelaajia kesäkaudelle 2019.
Pelaamme tulevan kauden Tampereen piirin 6. divaria. Toiminta alkaa
keväällä ja kesän aikana joukkue treenaa kerran viikossa Parolan
tekonurmella sekä pelaa noin 18 ottelua; kotikentillämme Parolassa
(tekonurmi) ja Pekolassa (luonnon nurmi) sekä vierasottelut Tampereen
ja Hämeenlinnan alueella. Joukkueella on tarvittava määrä
runkopelaajia onnistuneeseen kauteen, mutta haemme uutta ja innokasta
väkeä liittymään mukaan jatkuvuutta ajatellen. Mikäli sinua
kiinnostaa rento ja humoristinen, mutta tietenkin voittoa tavoitteleva
futaaminen, niin liityhän joukkoomme. Ensisijaisesti etsimme
parikymppisiä sekä A-junnuista ulos kasvaneita, mutta emme halua
rajata ketään pois. Kuluista pelaaminen ei pitäisi jäädä kiinni;
kausimaksumme on 140 euroa jonka lisäksi piirin lisenssimaksut alkavat
45 eurosta. Maksut kattavat pelit, peliasun sekä mukavaa oheistoimintaa
tiimihengen ylläpitämiseksi.

Soita tai laita viestiä Kristianille 0405496836 ja jutellaan lisää!

 

22.10.2018 Visan miesten futsalkausi alkaa!

Parolan Visan miesten futsaljoukkueen taival Tampereen Kakkosessa alkaa lokakuun lopussa, kun vihreäpaidat matkustaa 27.10. Valkeakoskelle paikallisen WFT:n vieraaksi.

Joukkueen pelaajisto on pysynyt samana viime kaudesta ja uutena pelaajana Hattulan ylpeyden riveihin siirtyy viime kaudella Mad Maxissa liigaminuutteja tahkonnut Valtteri Kaarna.

Ensimmäinen kotiottelu pelataan Juteinikeskuksen liikuntahallissa lauantaina 3.11. klo 11.30, kun vieraaksi saapuu TP-49 Toijalasta. ParVin miehet pelaa tulevalla kaudella kaikki kotiottelunsa lauantaisin klo 11.30 alkaen.

Visan otteluohjelma löytyy täältä: https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&105434&trefutsal1819

Tervetuloa kannustamaan Visa voittoon!

11.10.2018

21.9.2018

Liity Parolan visan jäseneksi! Alla olevasta linkistä

Liity jäseneksi

12.9.2018 Hämeensanomien juttu:

Visaa ja kavereita ei vaihdeta – juniorit viihtyvät 90-vuotiaan seuran harjoituksissa ja peleissä

Visaa ja kavereita ei vaihdeta – juniorit viihtyvät 90-vuotiaan seuran harjoituksissa ja peleissä

Parolan pallokenttä ja Hattulan liikuntasalit tarjoavat hyvät puitteet jalkapalloilijoille.

Hattulalaisen Veeti Veijalaisen, 16, ei ole tarvinnut katua liittymistään kymmenisen vuotta sitten Parolan Visan riveihin. Seuran P17-joukkueessa Tampereen piirin Kolmosta pelaava jalkapalloilija on saanut harrastaa mieluisaa lajiaan kaudesta toiseen mukavassa porukassa.

– Visan harjoituksiin minut pyysi aika pienenä naapurin poika ja siitä saakka olen saanut pelata aina kivoissa joukkueissa. Välillä kävin kyllä muun muassa HJS:n akatemian testeissä, mutta en halunnut jättää kavereita, Veijalainen sanoo.

90-vuotisjuhliaan reilu viikko sitten viettäneen Visan riveissä harrastaa jalkapalloa ja futsalia 224 eri-ikäistä pelaajaa. Tytöille ja pojille on tarjolla joukkueita kuusivuotiaista ylöspäin. Unohtaa ei sovi naperoiden Prinsessa- ja Batman-ryhmiä, joissa oli kesällä mukana kuutisenkymmentä pientä futaajaa.

Visan toiminta nytkähti merkittävästi eteenpäin kaksi vuotta sitten, jolloin seuraan palkattiin valmennuspäällikkö. 15-vuotiaiden tyttöjen joukkueen joukkueenjohtaja Anne Riihilahti muistuttaa myös Hattulan hyvien harjoitusolojen parantaneen Visan toiminnan laatua.

– Parolan pallokenttä, Juteinikeskuksen liikuntasali ja koulujen salit sekä Panssariprikaatin salibandyhalli tarjoavat meille hyvät puitteet liikuttaa nuoria. Muun muassa T15-joukkueemme harjoittelee kolme kertaa viikossa ympäri vuoden, Riihilahti muistuttaa.

Visassa myös junioreiden vanhemmat ovat innokkaasti mukana seuratyössä.

– Meidän joukkueemme on kerännyt yhdessä vanhempien kanssa talkoilla viitenä vuonna varoja ulkomaanmatkoihin. Viime kesän Barcelonan-reissuunkin saimme kerättyä 17000 euroa. Yhteistyö on äärimmäisen tärkeää, ja siitä kiitos kuuluu myös vanhemmille. Nyt on jo käynnissä ensi kesän turnausmatkan varainkeruu, Riihilahti vihjaa.

Myös vanhemmat ovat tyytyväisiä Visan nykymenoon. Tyttäriensä Katin ja Jannan peliä sunnuntaina Parolan pallokentällä seuranneet Kirsi Pitkonen ja Niina Oksanen toivovat seuran pelaajapolun tarjoavan jatkossakin laadukasta toimintaa.

– Seurassa on kyllä erittäin hyvä yhteishenki, jonka aistii kentän laidallakin. Hyvää tässä on myös se, että vanhemmille tämä tarjoaa erittäin hyvän mahdollisuuden oppia tuntemaan lapsiaan ihan eri lailla kuin kotioloissa, Niina Oksanen muistuttaa.

– Meillä tyttö on pelannut Visassa jo pitkään, ja joukkueessa on hyvä olla, myös meillä vanhemmilla, Kirsi Pitkonen nauraa.

Seuran riveissä on pelaajia myös Hattulan ulkopuolelta. Poikien B17-joukkueen joukkueenjohtaja Mirka Saarinen muistuttaa, että seuraan ovat tervetulleita lähiseudunkin junnut.

– Ihan joka joukkueessa meillä ei ole riittävästi pelaajia. Vain meidän porukkamme ja Tampereen piirin Kutosessa pelaava edustusjoukkueemme pelaavat yhdentoista pelaajan pelejä. Joukkueisiin siis kyllä sopii lisää pelaajia, Saarinen vihjaa. HäSa

22.6.2018 Kausijulkaisu

Kausijulkaisun löydät tästä linkistä: https://issuu.com/parolanvisa/docs/parvi_kausijulkaisu_2018

 

JALKAPALLO: Parolan Visa vietti päättäjäisensä ulkoilmassa